zakelijke fotografie

Bedrijfsevenementen

Aranka verzorgt allerlei vormen bedrijfsfotografie zoals portretten, sfeer en productfotgrafie. Maar ook bedrijfsevenementen kunnen essentieel zijn om vastgelegd te worden. Dit kan een belangrijk evenement, samenwerking of mijlpaal zijn. Zeker iets om professioneel beeldmateriaal van te hebben.  De beelden zijn daarom ook tijdloos en modern op het gebied van gebruikte technieken zijn de beelden voor langere tijd te gebruiken zonder dat ze verouderd lijken. 

 

Maatwerk

Foto’s dezelfde dag of de dag erna al nodig? Vaak is dit geen probleem en is dit goed te regelen. 
Per opdracht kan ik bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

1

Fotografie

Voor zakelijke fotografie kom ik doorgaans op locatie bij verschillende bedrijven en corporaties. Hiervoor reis ik door heel Nederland en het buitenland. De mogelijkheden zijn oneindig en altijd bespreekbaar.

2

LinkedIn

Jezelf of je team presenteren op de corporate website, jaarverslag of LinkedIn?
Ik heb je met krachtige foto's die jouw verhaal vertellen door middel van een visueel visitekaartje.

3

Nabewerking

De portretfoto’s worden altijd professioneel bewerkt. Snel en efficiënt, zonder concessies in kwaliteit. Onder nabewerking versta ik datgeen wat het beeld fraaier en frisser doet overkomen, zonder hierbij de realiteit uit het oog te verliezen.

Mogelijkheden

Zakelijk portret

Jezelf of je team presenteren op een corporate website, magazine, jaarverslag of LinkedIn? Ik help je met krachtige foto's die jouw verhaal vertellen door middel van een visueel visitekaartje.​

Groepen

Nieuwe werknemers of een een groepsfoto van het hele team? Geen probleem! Ik begeleid de groep door middel van aanwijzigingen om op die manier de bedrijfsmissie en drive over te brengen in beeld.

Raad van bestuur

Als hoofd van een bedrijf wil je goed overkomen naar alle werknemers. Hiervoor kan het voor een bedrijf belangrijk en helder zijn om een duidelijk en fris beeld te scheppen van het management. Ook dit kan uiteenlopen van beeld voor de 'over' pagina van de website tot de interne intranet bedrijfspagina.

Corporate events

Van een symposium, tot fusering of een bedrijfsjubileum. Door middel van fotografie bevries ik de tijd en documenteer dit speciale zakelijke moment of mijlpaal. Lees hierover meer onder zakelijke evenementen pagina.

Opzoek naar nieuwe beelden voor je bedrijf?​

Neem contact op voor alle mogelijkheden!