Zakelijke fotografie

Bedrijfsreportage

Bedrijfsfoto’s door een bedrijfsfotograaf blijven een essentieel onderdeel van je onderneming. Ze zetten in één oogopslag de toon. In style kan je ontzettend variëren. Ik hou het het liefst realistisch met een professionele look. Uiteindelijk wil je als bedrijf betrouwbaarheid uitstralen. 

De fotoshoot

Jouw bedrijfsmissie visueel in beeld brengen. Bedrijfssfeer weergeven is belangrijk voor je potentiële klanten, werknemers of partners. Benieuwd naar de mogelijkheden en wensen bespreken? Dit kan door middel van een zoomcall of telefoongesprek vooraf of een kopje koffie voorafgaand aan de shoot. Alle neuzen dezelfde kant op, zorgen voor het beste resultaat. 

1

Fotografie

Voor zakelijke fotografie kom ik doorgaans op locatie bij verschillende bedrijven en corporaties. Hiervoor reis ik door heel Nederland en het buitenland. De mogelijkheden zijn oneindig en altijd bespreekbaar.

2

Bedrijfsmissie

Het krachtig presenteren van je bedrijfsmissie naar je werknemers, klanten of op de corporate website, jaarverslag of LinkedIn? Ik help je met krachtige foto's die jouw verhaal vertellen door middel van een visueel visitekaartje.

3

Maatwerk

Foto's dezelfde dag nog nodig? Deadline voor een nieuwe huisstijl of publicatie of release van nieuwe bedrijfsaanpak of missie? Vaak is dit geen probleem! De beelden worden snel aangeleverd zodat jij verder kunt.

Mogelijkheden

Zakelijk portret

Jezelf of je team presenteren op een corporate website, magazine, jaarverslag of LinkedIn? Ik help je met krachtige foto's die jouw verhaal vertellen door middel van een visueel visitekaartje.​

Groepen

Nieuwe werknemers of een een groepsfoto van het hele team? Geen probleem! Ik begeleid de groep door middel van aanwijzigingen om op die manier de bedrijfsmissie en drive over te brengen in beeld.

Raad van bestuur

Als hoofd van een bedrijf wil je goed overkomen naar alle werknemers. Hiervoor kan het voor een bedrijf belangrijk en helder zijn om een duidelijk en fris beeld te scheppen van het management. Ook dit kan uiteenlopen van beeld voor de 'over' pagina van de website tot de interne intranet bedrijfspagina.

Corporate events

Van een symposium, tot fusering of een bedrijfsjubileum. Door middel van fotografie bevries ik de tijd en documenteer dit speciale zakelijke moment of mijlpaal. Lees hierover meer onder zakelijke evenementen pagina.

Opzoek naar nieuwe beelden voor je bedrijf?​

Neem contact op voor alle mogelijkheden!