Visueel visitekaartje

Zakelijke portretten

Een portretfoto op een social media profiel, website of visitekaartje is de eerste indruk die een potentiële opdrachtgever of klant krijgt. Deze profielfoto moet vertrouwen uitstralen en naadloos aansluiten bij jouw identiteit. Ik maak zakelijke portretfoto’s die de gewenste eerste indruk geven én onderscheidend zijn.

De fotoshoot

Foto’s worden het mooist en het meest oprecht wanneer je op je gemak bent. Het is dan ook geen probleem om te tijd te nemen om wensen te bespreken en een duidelijk beeld te vormen wat de foto mag uitstralen. Dit kan door middel van een zoomcall of telefoongesprek vooraf of een kopje koffie voorafgaand aan de shoot. Alle neuzen dezelfde kant op, zorgen voor het beste resultaat. 

1

Fotografie

Voor zakelijke fotografie kom ik doorgaans op locatie bij verschillende bedrijven en corporaties. Hiervoor reis ik door heel Nederland en het buitenland. De mogelijkheden zijn oneindig en altijd bespreekbaar.

2

LinkedIn

Jezelf of je team presenteren op de corporate website, jaarverslag of LinkedIn?
Ik heb je met krachtige foto's die jouw verhaal vertellen door middel van een visueel visitekaartje.

3

Nabewerking

De portretfoto’s worden altijd professioneel bewerkt. Snel en efficiënt, zonder concessies in kwaliteit. Onder nabewerking versta ik datgeen wat het beeld fraaier en frisser doet overkomen, zonder hierbij de realiteit uit het oog te verliezen.

Mogelijkheden

Zakelijk portret

Jezelf of je team presenteren op een corporate website, magazine, jaarverslag of LinkedIn? Ik help je met krachtige foto's die jouw verhaal vertellen door middel van een visueel visitekaartje.​

Groepen

Nieuwe werknemers of een een groepsfoto van het hele team? Geen probleem! Ik begeleid de groep door middel van aanwijzigingen om op die manier de bedrijfsmissie en drive over te brengen in beeld.

Raad van bestuur

Als hoofd van een bedrijf wil je goed overkomen naar alle werknemers. Hiervoor kan het voor een bedrijf belangrijk en helder zijn om een duidelijk en fris beeld te scheppen van het management. Ook dit kan uiteenlopen van beeld voor de 'over' pagina van de website tot de interne intranet bedrijfspagina.

Corporate events

Van een symposium, tot fusering of een bedrijfsjubileum. Door middel van fotografie bevries ik de tijd en documenteer dit speciale zakelijke moment of mijlpaal. Lees hierover meer onder zakelijke evenementen pagina.

Opzoek naar nieuwe beelden voor je bedrijf?​

Neem contact op voor alle mogelijkheden!